Foliering av busser og anleggsmaskiner

 

Skiltforum tilbyr foliering og dekor av busser, anleggsmaskiner og lignende kjøretøy. Her finnes det interessante muligheter for den som ønsker å synliggjøre sitt firma eller reklamere for et produkt.

God eksponering og fullt utsyn

Med printbar folie til kjøretøy med større eksponeringsmuligheter, er det mulig å ta i bruk hele vindusflater til dekor eller reklamebudskap. Skiltforum har blant annet levert denne type foliering til kunder som Volvo, AF Decom, Norgesbuss og Flybussen. Folien begrenser ikke utsynet, noe som gjør den ideell til bruk på kollektivkjøretøy og alt fra små gravemaskiner til enorme rivningsmaskiner.

I tillegg til at fører og eventuelle passasjerer bevarer fullt utsyn, beskytter også folien vindusrutene og hindrer innsyn. Med folie på vinduene blir det betydelig vanskeligere å knuse glasset og stjele for eksempel verktøy fra en firmabil. Her fungerer solfilm til bil på samme måte.

Flere produkter til bil

Skiltforum har et bredt utvalg av produkter til bil og andre kjøretøy.  Se også mer informasjon om refleksfolie, som er et spennende tilskudd i kategorien bildekor.

Vil du vite mer om foliering av biler og andre kjøretøy?

Er du interessert i folie eller dekor til ditt kjøretøy, eller har spørsmål om andre av våre tjenester og produkter?

Ta kontakt med oss her, så svarer vi deg så raskt vi kan.