Design og konsept

Er du usikker på hva du ønsker, eller trenger du hjelp med å konvertere idé til konsept, så har Skiltforum kompetanse på design og konseptutvikling. Vi hjelper deg gjerne med å omsette din idé til ferdig produkt.

Vi kan også bidra med å finne frem til riktige typer markedsmateriell for din bedriftsprofil. Gjennom mer enn 30 år har vi jobbet med de aller fleste materialer som kan benyttes til fysisk promotering av bedrifter. Vår erfaring er vår store styrke, sammen med vårt kvalitetsfokus.

Fra konsept til ferdig produkt

Fordelene ved å velge Skiltforum som leverandør er mange, men vi er særlig stolt over å kunne tilby tjenester fra A til Å, fra design og konseptutvikling til produksjon av de valgte løsningene. Vi besitter fresebord hvor vi produserer skiltplater og dekorelementer. Printere som kan printe på alt av myke materialer, som seil, vinyl og tapet. Vinylkuttere som skjærer alle typer folie til bruk på skilter, bildekor, vinduer, foliedekor, sjablonger og maler. Vi har også platesaks og plateknekke, i tillegg til et velassortert utvalg av verktøy.

Korteste vei fra idé og konsept til ferdig produkt innebærer direkte kommunikasjon mellom selger/designer, produksjonsavdeling og montører. Slik kan vi kvalitetssikre hele prosessen og sørge for at dine ønsker blir ivaretatt.

Ta kontakt om du ønsker vår hjelp til design og konseptutvikling!