Skiltforum ble etablert i 1982. Da gikk vi under under navnet «Kvalitet Skiltservice». Til tross for vårt navnebytte i senere tid, har vårt fokus på kvalitet alltid vedvart. Gjennom 30 år som skiltmakere har vi opparbeidet oss solid erfaring i faget og et stort nettverk av dyktige samarbeidspartnere og leverandører.

I november 2019 flyttet vi inn i splitter nye lokaler i Ås, nærmere bestemt Haugenveien 25, 1423 Ski.  Fra våre nye, moderne lokaler i Nordby Næringspark har vi beholdt vår sentrale plassering med nærhet til Stor-Oslo, E6 og E18.

Vi leverer til kunder over hele vårt langstrakte land, om enn med hovedvekt på østlandsregionen.

Besøk våre produktsider for mer informasjon om våre produkter og tjenester.

Vi jobber alltid for å videreutvikle oss og vårt fagfelt

Nysgjerrigheten og trangen til å utvikle oss innen faget, har vi aldri mistet og vi streber alltid etter å bli enda dyktigere innen vårt fagfelt. Dette er en av grunnene til at vi har valgt å være lærlingebedrift for det relativt nye fag- og svennebrevet i profileringsdesign. Profileringsdesign er faget som tar den gode, gamle skiltmakeren inn i det 21. århundre med tanke på teknologi, prosjektering, design og trender. Det er flott å ha muligheten til føre noe av vår erfaring videre, men vi setter også stor pris på den kunnskapsutvekslingen vi får sammen med de unge, idérike menneskene som avlegger sin lærlingtid hos oss.

En totalleverandør med fokus på kvalitet og service

Som totalleverandør med kvalitet satt i høysetet, er vi opptatt av personlig service og å levere et bredt produktspekter. I løpet av årene har vi løst både store og små utfordringer for våre kunder, og det har ført til en kontinuerlig utvikling av teknikker og utstyr med utvidede muligheter. Derfor har vi fylt lokalene våre med maskiner for enhver anledning og ethvert prosjektkrav, samt mennesker med høy kompetanse og mengder av stå-på-vilje.

Les mer om våre produkter og tjenester her, eller ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!

Veibeskrivelse finner du her: