Ofte stilte spørsmål

Skilt og dekor

Materialutvalg

Når det kommer til skilting, kan vi produsere skiltplater og dekorelementer i plast (PVC), akryl, komposittplate, aluminium og treverk.

Folietyper

I tillegg til standard innfargede folier fra flere produsenter, leverer vi også et bredt utvalg av spesialfolier og print; one-way vision, solfilm, refleksfolie, bodyfence, interiørfolie (med tekstur), tapetfolie, frostet folie, glassfolier, for å nevne noen. Les mer om folietyper til kjøretøy.

Leveringstid på lysskilt

Normalt ca. 4 uker.

Montering av skilt og dekor

Våre profesjonelle montører kan håndtere alle våre produkter, fra bildekor via foliemontasje inne og ute, til oppsett og oppheng av store og små skilt. Vi samarbeider også med montører rundt omkring i Norge. Du kan også montere skiltet og dekoren vi leverer selv hvis du heller ønsker det.

Design

Design og bruksrettigheter

Kunden får filer og bruksrettighetene til produktet/designet når siste faktura er betalt.

Jeg har logofiler kun i PNG/JPG, hva gjør jeg?

Vi kan hjelpe deg med å vektorisere logoen din slik at den kan brukes til trykk, skilting og annet reklamemateriell. Vi kan også legge til fargepalett, typografivalg og andre grafiske elementer for å støtte logoen og for å forsterke identiteten din. Her vil du også motta en profilmanual med oversikt over den nye visuelle profilen din. Les mer om design.

Hvor langt tid tar det å utvikle en ny logo/ visuell profil?

Utvikling av visuell profil/logo kan ta ca. 1-7 uker. Leveransetid kommer an på hvor detaljert prosessen vil være. Små prosjekter kan leveres fortløpende.

Hvorfor må jeg ha logoen i vektorfil?

JPG og PNG består av små punkter som blir mer og mer synlig når den skaleres opp. En vektorfil vil derimot være like skarp og fin selv når den skaleres opp i størrelse.

Kan dere lage en logo for bedriften min?

Ja det kan vi, men for å sørge for at vi leverer et kvalitetsprodukt, vil du også motta en profilmanual/styleguide som inneholder informasjon om fargepalett, typografi og logobruk. Dette dokumentet skal hjelpe deg med hvordan du skal bruke den nye logoen og visuelle profilen på riktig måte. Minimum størrelse på en slik dokument er 1-2 sider, opptil 30 sider, det kommer an på behovet. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Hvilke typer filer får jeg med en ny visuell profil/logo?

Vi leverer filer for både web og trykk (jpg, png, eps, ai og pdf). Logoen og designelemente vi designer for dere vil bli pakket i alle disse filformatene for deg ved leveranse.