Skiltforum gikk ut av 2015 med to svært hyggelige avtaler i havn - rammeavtaler med Bymiljøetaten og Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune.

Skiltforum har levert en rekke forskjellige skilt- og dekorprodukter til Oslo kommunes etater gjennom mange år.

Vi er derfor veldig stolte over å ha landet intet mindre enn to rammeavtaler, med henholdsvis Bymiljøetaten og Vann- og avløpsetaten.
Kommunale etater, som store organisasjoner flest, stiller høye krav til både kvalitet, leveringsdyktighet, dokumentasjon og ikke minst pris. Samtidig har de behov for fleksible leverandører som kan reagere raskt og er løsningsorienterte. Det er nettopp dette vi har ønsket at Skiltforum skal være for alle våre kunder, og å vinne to slike anbud oppleves som en stor anerkjennelse av arbeidet vi har gjort for å oppfylle disse kravene.
Samtidig gleder vi oss veldig til å lære og utvikle samarbeidet de neste to årene, og bli en enda sterkere og mer solid leverandør av skilt og dekor.

Vi anbefaler alle å sjekke ut etatenes informative hjemmesider og flotte profiler på sosiale medier – mye spennende informasjon om deres anlegg og aktiviteter.

BymiljøetatenFacebook og Instagram

Vann-og avløpsetatenFacebook og Instagram