Roll-ups, bannere i alle størrelser, flagg, seil med print, foliering av forskjellige artikler, logo på alt fra penner til pappesker. Profileringsmateriell som skal benyttes til å vise frem bedrifter, produkter og tjenester begrenses kun av fantasien. Siden 1982 har vi i Skiltforum hjulpet bedrifter i hele Norge med profileringsmateriell til forskjellige anledninger.

Rask produksjon og leveranse av profileringsmateriell

For roll-ups, bannere, seil med print og profilering av lett tilgjengelige artikler har vi med vår erfaring lært å gjøre jobben fort. Profileringsmateriell er ofte noe man kommer på i siste liten før messer, og da er det ofte behov for roll-ups, bannere eller kanskje også seil med print på. Benytter du Skiltforum som leverandør av profileringsmateriell kan du forvente rask leveranse. Er fristen for kort, så vil vi også si i fra om det før vi påtar oss noe oppdrag.

Profileringsmateriell av høy kvalitet

Vårt profileringsmateriell har lang varighet, så kan du forvente at våre produkter er av solide materialer. Vi fokuserer på kvalitet på alle produkter vi leverer fra oss, vi er derfor et trygt valg til leverandør av alt innen profileringsmateriell.

Vi kan hjelpe helt fra idéstadie via design, produksjon til levering, og om behovet er tilstede kan vi også hjelpe med montering av større typer profileringsmateriell – primært på Østlandet.

Ta kontakt i dag om du lurer på om vi kan hjelpe med din bedrifts profileringsmateriell.