Våre tjenester

Korteste vei fra idé og konsept til ferdig produkt innebærer direkte kommunikasjon mellom selger, designer, produksjonsavdeling og montører. Slik kan vi kvalitetssikre hele prosessen og sørge for at dine ønsker blir ivaretatt.

Design

produksjon

Montering

Vi produserer gode standardløsninger, samtidig som vi kontinuerlig jobber med å utvikle smarte, spesialtilpassede løsninger.

Vi har CNC-fres til produksjon av skiltplater og dekorelementer, og printere som kan trykke på tekstil, seil, vinyl og tapet. Vi har vinylkuttere som skjærer alle typer folie til bruk på skilter, bildekor, vinduer, foliedekor, sjablonger og maler. Sist, men ikke minst, har vi platesaks og plateknekke, i tillegg til et bredt utvalg av verktøy til de fleste formål.

fresebord

Multicam 3304 med 2,05 x 3,1 m arbeidsflate. Her produserer vi alt fra skiltplater til dekorelementer i alle typer plast, treverk og aluminium. Vi leverer til små og store aktører i industri og næringsliv, og i alle kvanta.

Printere

Mutoh ValuJet 1624, CMYK, trykkbredde 1600mm.
Printer på alt av myke materialer, det være seg vinyl, tekstil eller tapet.

Gerber Edge Fx, CMYK, trykkbredde 300mm

Vinylkuttere

Summa S140 og T1400.
Skjærer alt av folie til bruk på skilter, bildekor, vinduer, foliedekor – for å nevne noe. Tegner også, eksempelvis sjablonger og maler.

diverse

RollsRoller flatbed applikator: 6,05m x 1,70m arbeidsflate.

Cidan platesaks og plateknekke, kapasitet: 2550 x 2,5 mm.

Bordsirkelsag, søyleboremaskin og velassorterte verktøyskap.

CNC-fres